Cosun 125 jaar

Cosun 125 jaar

Jubileumportretten

Al sinds 1899 verwerken we onze gewassen tot producten voor iedere dag. We zijn uitgegroeid tot een organisatie met ruim 8000 leden en tienduizenden medewerkers en toeleveranciers. Samen halen we het beste uit onze gewassen om slimme oplossingen te produceren voor huidige en toekomstige generaties. In een reeks portretten gaan we in gesprek met onze leden en medewerkers.

Medewerkersportret: Sita Posthumus
Al sinds 1899 verwerken we onze gewassen tot producten voor iedere dag. We zijn uitgegroeid tot een organisatie met ruim 8.000 leden en tienduizenden medewerkers en toeleveranciers. Samen halen we het beste uit onze gewassen om slimme oplossingen te produceren voor huidige en toekomstige generaties. In een reeks portretten gaan we in gesprek met onze leden en medewerkers. Vandaag spreken we Sita Posthumus, Sustainability Officer Agro bij Aviko en lid van Cosun Young Board.
Medewerkersportret: Sita Posthumus
De aardappel: sappige optimiser voor hybride vlees
Met de doorontwikkeling van Potato Cheezz tot Potato TexaPure weet Aviko Rixona nóg meer uit de aardappel te halen. Dit nieuwe plantaardige ingrediënt geeft hybride vleesproducten en vleesvervangers het gewenste sappige en romige mondgevoel, en heeft een positieve impact op de footprint van ons eten. Carl Wessel, Business Development Manager bij Aviko Rixona, bespreekt de voordelen, toepassingen en toekomst van ‘optimiser’ TexaPure.
De aardappel: sappige optimiser voor hybride vlees
Medewerkersportret: Luca Spotti
Al sinds 1899 verwerken we onze gewassen tot producten voor iedere dag. We zijn uitgegroeid tot een organisatie met ruim 8.100 leden en tienduizenden medewerkers en toeleveranciers. Samen halen we het beste uit onze gewassen om slimme oplossingen te produceren voor huidige en toekomstige generaties. In een reeks portretten gaan we in gesprek met onze leden en medewerkers. Vandaag spreken we Luca Spotti, commercieel manager bij Duynie Feed Italia.
Medewerkersportret: Luca Spotti
Medewerkersportret: Judith van den Berg
Al sinds 1899 verwerken we onze gewassen tot producten voor iedere dag. We zijn uitgegroeid tot een organisatie met ruim 8.100 leden en tienduizenden medewerkers en toeleveranciers. Samen halen we het beste uit onze gewassen om slimme oplossingen te produceren voor huidige en toekomstige generaties. In een reeks portretten gaan we in gesprek met onze leden en medewerkers. Vandaag spreken we Judith van den Berg, innovatiemanager bij Cosun RD&I en projectleider van Cosun 125 jaar.
Medewerkersportret: Judith van den Berg
Medewerkerportret: Leo Pingen
Al sinds 1899 verwerken we onze gewassen tot producten voor iedere dag. We zijn uitgegroeid tot een organisatie met ruim 8.000 leden en tienduizenden medewerkers en toeleveranciers. Samen halen we het beste uit onze gewassen om slimme oplossingen te produceren voor huidige en toekomstige generaties. In een reeks portretten gaan we in gesprek met onze leden en medewerkers. Vandaag spreken we Leo Pingen, senior productmanager en productdeveloper bij Aviko Rixona.
Medewerkerportret: Leo Pingen
Medewerkerportret: Arie Petter
Al sinds 1899 verwerken we onze gewassen tot producten voor iedere dag. We zijn uitgegroeid tot een organisatie met ruim 8000 leden en tienduizenden medewerkers en toeleveranciers. Samen halen we het beste uit onze gewassen om slimme oplossingen te produceren voor huidige en toekomstige generaties. In een reeks portretten gaan we in gesprek met onze leden en medewerkers. Vandaag spreken we met Arie Petter, servicemonteur bij WTB Sensus, Zwolle.
Medewerkerportret: Arie Petter
Vezel uit cichoreiwortel: veelzijdig en mét prebiotische kracht
Vezels hebben een positief effect op je (darm)gezondheid. Ook cichoreiwortelvezel, of inuline, de voedingsvezel én prebiotica die Sensus uit de cichoreiwortel haalt. Maar niet alle vezels zijn prebiotica. En een prebiotica is ook iets heel anders dan een probiotica. Eén ding hebben ze gemeen, en dat is een positief effect op je gezondheid door hun werking in je darmen. Veerle Dam, Health Science & Regulatory Affairs Specialist bij Sensus, legt ons uit wat de verschillen tussen prebiotica en probiotica zijn, wanneer een vezel een prebioticum is en hoe Sensus werkt aan inzicht in het effect van de cichoreiwortelvezel op de gezondheid.
Vezel uit cichoreiwortel: veelzijdig en mét prebiotische kracht
Telerportret: Arwin Bos
Al sinds 1899 verwerken we onze gewassen tot producten voor iedere dag. We zijn uitgegroeid tot een organisatie met ruim 8000 leden en tienduizenden medewerkers en toeleveranciers. Samen halen we het beste uit onze gewassen om slimme oplossingen te produceren voor huidige en toekomstige generaties. In een reeks portretten gaan we in gesprek met onze leden en medewerkers. Vandaag spreken we met Arwin Bos, Akkerbouwer en Voorzitter van de Raad van Beheer bij Cosun .
Telerportret: Arwin Bos